Sla navigatie over

Bedankt Kiezers


Natuurlijk is het resultaat een opdoffer. Maar niettemin ben ik trots op onze kandidaten en militanten. De voorbije weken hebben ze het beste van zichzelf gegeven. Gevochten voor elke stem. En dat maakt me enorm trots.
Trots, en ook hoopvol. Ik zag veel jonge kandidaten die vol overgave mensen probeerden te overtuigen van onze liberale idee├źn. We hebben alles in huis om terug te groeien. Maar daarvoor moeten we nu een streep trekken onder het verleden.
Daarom heb ik zondagavond meteen aangekondigd dat ik geen kandidaat ben om mezelf op te volgen als voorzitter. Het voorbije jaar heb ik, in moeilijke omstandigheden, mijn partij mogen leiden. Ik heb dat vol overtuiging gedaan. Al sinds mijn 18 ben ik lid, ik zie mijn partij doodgraag en zal ze dus nooit in de steek laten. Zeker niet als ze het moeilijk heeft.
Ik wil meehelpen aan de heropbouw van Open Vld. Maar de leiding van de vernieuwing laat ik aan een nieuwe lichting over. Zij moeten nu de handen vrij hebben om een nieuw hoofdstuk voor onze partij te schrijven.
Ook de Antwerpse militanten en leden zullen op mij kunnen rekenen. Samen met Paul Van Tigchelt, Marianne Verhaert en de vele lokale sterkhouders, zullen we onze partij ook in de grootste provincie van Vlaanderen opnieuw sterker maken.
Te beginnen in oktober met de provincie- en gemeenteraadsverkiezingen. Zelf zal ik in mijn gemeente, Sint-Katelijne-Waver, volop mijn schouders zetten onder onze gemeentelijst Samen Anders en lijsttrekker Ronny Slootmans. Ik heb 6 jaar schepen mogen zijn, heb dat steeds met hart en ziel gedaan voor onze mooie gemeente en hoop na de verkiezingen terug de steun te krijgen van de kiezer.
Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren